Diensten

UW TEVREDENHEID IS HET BEWIJS VAN ONZE KWALITEIT

Schilderwerk

Schilderwerk

Buitenschilderwerk wordt uitgevoerd met producten van de gerenommeerde verffabrikanten, waarbij de keuze van de materialen afgestemd wordt op het object, de gewenste duurzaamheid en het prijsplaatje. Binnenschilderwerk wordt sinds enkele jaren uitgevoerd met watergedragen verfproducten.

Waterschade

Waterschade

Waterschade aan schilderwerk of stucwerk? Waterschade aan plafond en wanden? Geen probleem, wij helpen u graag! Wij kunnen direct de schade herstellen en zorgdragen voor een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij.

Renovatie

Renovatie

Als een deel van een kozijn is aangetast door houtrot is het natuurlijk niet nodig om het gehele kozijn te vervangen. Wij kunnen het aangetaste deel dan vervangen voor een nieuw deel.

Trappen

Trappen

Natuurlijk kunt u het schilderen van uw trap aan ons uitbesteden. Onze vakschilders hebben jarenlange ervaring met het schilderen van allerlei soorten trappen. Hierdoor schilderen zij uw trap een stuk sneller dan wanneer u zelf uw trap schildert. Ook weten onze schilders precies welke verf het beste is voor uw trap.

Onderhoud

Onderhoud

Kiest u voor totaalonderhoud van M2schilders & M2onderhoud dan kunt u rekenen op een aanpak waarbij uw doelen en wensen voorop staan.

Houtrotsanering, deelvervangingen, het leveren en aanbrengen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren, beglazing, schilderwerk. Kortom alle werkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden door ons als één geheel aangepakt en aanbesteedt.

Het resultaat: minder overlast en een besparing van kosten, doordat overal één aanspreekpunt voor is.